SluitenMunt-Online en derde partijen gebruiken cookies om het bezoek en winkelen bij Munt-Online voor u nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van onze website gaat u hiermee akkoord. Lees meer »
Munt-Online
20 Jaar Internationale €uro Omwisselactie
Wissel € 2,- GRATIS om voor de exclusieve € 2,- Herdenkings-Euro "Euro Colours 2022”
20 Jaar Internationale €uro Omwisselactie
20 Jaar Internationale €uro Omwisselactie

Ja, ik wissel 2 Euro om voor de herdenkings-Euro "Euro Colours 2022" tijdens de Internationale Omwisselactie!

Het is 20 jaar geleden dat we overstapten van de gulden op de euro en om dat te vieren brengt Munt-Online een officiële kleureditie uit. Hiernaast herdenken we ook de ondertekening van het “Verdrag van Maastricht” in 1992. Precies 30 jaar geleden. Een vergaande samenwerking die door 12 landen ondertekend is. Na de uittreding van de UK bestaat de EU momenteel uit 27 lidstaten.

Specificaties Euro Colours 2022 herdenkingsmunt

Thema
20 Jaar Euro, 2002 – 2022
Munt
2 Euro Europese vlag met EU kleur accenten
Kwaliteit
Uncirculated verzamelkwaliteit
Beschikbaar
Maximaal 25.000 stuks
Limitering
Max. 1 gratis uitgifte per huisadres
Numismatische info
De “Euro Colours” wordt uitgegeven in 2022 ter ere van het 20 jarig jubileum van Euro. Het is een her-uitgifte in “Euro Colours” van de 2 €uromunt “ Europese vlag” uit 2015. De vlag is blauw van kleur met 12 gele sterren die staan gepositioneerd als een klok.
Leveringsinformatie
Uitlevering in de eerste week van maart 2022
Herdenkings-Euro
Munt-Online is distributeur van herdenkings-munten, herdenkings-uitgiften, bankbiljetten en postzegels van vele Internationale Munten, Postorganisaties en Ministeries van Financiën. Munt-Online heeft geen winkels of lokale afhaalpunten waar u uw product kunt afhalen. U betaalt slechts een bijdrage van € 3,95 in de verzendkosten en uw bestelling wordt gemakkelijk thuisbezorgd op het door u opgegeven adres.